Dekoratif Poliüretan Duvar Çıta Modelleri

Dekoratif bir dekorasyon modeli olan duvar çıtanın farklı tarzları ve farklı türleri ile evinizde farklı bir dekorasyon havası yaratabilirsiniz. Seçilen dekoratif poliüretan duvar çıta modelleri ile salon, oturma odası, koridor veya evin diğer bölümlerinde farklı bir hava yaratabilirsiniz.

Model seçerken özellikle yapılacak olan modelin uygulanacağı yer çok önemlidir. Bu noktada salon yada oturma odasında yapılacak bir modelde daha büyük ve iri bir görünüm sergileyebilir veya daha yoğun olabilirken, Koridor´da yapılacak olan bir duvar çıta modeli ise daha ince detaylara sahip ve daha az işlenmiş olabilir.


Salon Duvar Çıta Modelleri

Seçilecek olan dekoratif poliüretan modeller arasında salonda uygulanacak tarz (salonun genişliği baz alınarak) daha iri olabilir. Yine bu model evde ki diğer alanlarda yapılan duvar çıta modeline göre daha yoğun olabilir. Salonun genişliği ve büyüklüğünün baz alınarak yapılan seçimde model de buna göre belirlenmeli.

kalın duvar çıta modeli oturma odası

Yanda ki görselde olduğu gibi seçilen model daha iri ve daha yoğun bir şekilde öne çıkıyor.

Seçilen modele göre farklı poliüretan salon duvar çıta modellerinin bazı örnekleri.

Koridor Duvar Çıta Modelleri

Salon ve oturma odalarında ki yoğun kullanımla birlikte özellikle koridorlarda da yoğun bir duvar çıta kullanımı vardır. Dekoratif Poliüretan Duvar Çıta Modelleri ´nin kullandığı koridorlarda ise daha ince türler kullanılabilir. Yine tamamen farklı bir yapıda olan ayrı bölme şeklinde kemer ve altından itibaren farklı bir renk ile farklı bir duvar çıta modeli de denenebilir.

koridor duvar çıta modelleri

Yan görselde olduğu gibi ayırıcı çizgi şeklinde uzanan kemerin üst kısmı normal duvar boyası rengindeyken alt kısım ve çıtalar farklı renkte.

Koridorlarda seçilen modeller de ise evin girişinden itibaren farklı bir hava ve tarz doğurmaktadır. Dekoratif Poliüretan Duvar Çıta Modelleri

Örnek koridor duvar çıta modelleri

Bizi instagramdan takip edebilirsiniz. Hemen tıklayın

Dekoratif Poliüretan Duvar Çıta Modelleri” üzerine 1 yorum

Yorumlar kapalı.

Fiyat Teklifi Alın