Poliüretan Duvar Çıtası ve Duvar Kağıdı uyumu

Duvar çıtalama yanında ek bir şey mi istiyorsunuz? Hem duvar kağıdı hem de poliüretan duvar çıtası kullanarak evinizi şık hale getirmek artık çok kolay. Poliüretan Duvar Çıtası ve Duvar Kağıdı uyumu konulu bu yazımızla kafanızda ki soru işaretlerini yok edebilirsiniz…

Duvar Kağıdı

Duvar kağıdı: Evlerinizi kolayca renklendirmek ayrı bir hava katmak için tercih edebileceğiniz en kolay ürün duvar kağıdıdır. Duvar kağıtlarını evinizde, iş yerinizde ve daha birçok yerde kullanabilirsiniz. Duvar kağıtlarının maliyeti düşük yapımı pratiktir. En yaygın kullanılan 3 çeşit duvar kağıdı vardır.

  • Silinebilir (vinili) duvar kağıdı
  • Kağıt esaslı duvar kağıdı
  • Tekstil duvar kağıdı

Duvar kağıdı uygulanacak yüzey düz ve temiz olmalıdır, Duvar kağıdına yapıştırıcı sürerek duvara uygulayabilirsiniz, duvar kağıdı kuruduktan sonra aşağıya poliüretan duvar çıtası ve bordür uygulaması yapabilirsiniz.

Evlerinizde koridorlara Deco Ala aracılığıyla ile mükemmel hale getirebilirsiniz, Çizgili duvar kağıtları kullanarak duvar çıtasını daha farklı hale getirmek Deco Ala ile mümkün.

Koridorlarınızda farklı duvar kağıtları kullanarak Poliüretan Duvar Çıtası ve Duvar Kağıdı uyumu ile eşsiz görünümünü yakalayabilirsiniz.

Hangi duvar kağıtlarını kullanmalısınız? Duvar Kağıdı ve Poliüretan Duvar Çıtası Uyumunu Nasıl Yakalarsınız?

Duvar çıtalama işleminden sonra duvarlarınıza çizgili duvar kağıdı uygulaması yapabilirsiniz, eğer daha sade bir görünüm tercih etmek isterseniz Damask desenli duvar kağıtları ile sade ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Koridorlarınızda Poliüretan çıta ve bordürün uyumunun hemen ardından taş desenli duvar kağıdı uygulaması da yapabilirsiniz.

Salonlarınızda bahar esintisi için duvar çıtalamanın yanında çiçek desenli duvar kağıdı tercih edebilirsiniz, zaten sade olan çiçek desenli duvar kağıdının üstüne tablolarınızı asabilirsiniz.

Duvar Çıtası ve Duvar Kağıdında Diğer Alternatifler

Ayrıca yakalanan mükemmel sonuçlarda ayrıca hasır, geometrik, popart, mantar, sıva, tuğla, ahşap, baklava, mermer, bambu ve bir çok duvar kağıdı modeliyle poliüretan duvar çıtalama ve bordürü birleştirebilirsiniz. Evinizi dekore etmek Deco Ala aracılığıyla artık çok kolay! Duvar kağıdı olmadan sadece duvar çıtası yazılarımızı görmek için tıklayın

Deco Ala ile Poliüretan Duvar Çıtası ve Duvar Kağıdı uyumu

Deco Ala olarak ürettiğimiz çıtaları monte ediyor ve sizin istediğiniz duvar kağıtları ile birleştiriyoruz. Evinizde her yere odanıza, salona, mutfağa ve koridora uygulamak için güvenle tercih edebilirsiniz. Duvar çıtası ve duvar kağıtlarının uyumu artık size özel, evinizi size özel kılmak Deco Ala ile çok kolay.

Ürünleri satın almak ve tüm poliüretan ürünler için satış sayfamız. Tıklayın

Fiyat Teklifi Alın