Koridor ve Giriş Holü Duvar Çıtalama

Deco Ala Poliüretan Dekorasyon Koridor

Ev ve iş yerlerinizin girişlerinde genellikle farklı bir tasarım veya dikkat çekici bir tasarım daha güzel durur. Dekoratif süslemeler alanında birbirinden farklı çözümlerle bunu başarabilirsiniz. Kimi zaman bu dekoratif çalışmalar fazla dikkat çekici veya tam aksine soluk bir görünümde olabilir. Tam da bu noktada koridor ve giriş holünde alternatif olarak en ideal çalışma olan Koridor ve Giriş Holü Duvar Çıtalama çalışmalarımızı sizlere tanıtıyoruz.

Koridor ve Giriş Holü Poliüretan Duvar Çıtalama Fikirleri

Koridor ve giriş hollerinde üstte değindiğimiz gibi bir çok alternatif dekorasyon fikirleri mevcut…ancak duvar çıtalama kendi içerisinde sunduğu alternatiflerle ev girişleri için en ideal olanlar arasında ilklerde.

Zarif ve mükemmel görünümler sağlayan poliüretan duvar çıtalama işlemleri kendisyle birlikte yapılan çerçeve modellemelerin içerisinde tablo veya çizim olanağı sunuyor. Bu açıdan koridor duvar çıta işlemi trendler arasına girmeyi başardı.

Desenli Duvar Çıtası Koridor ve Giriş Holü

Giriş hollerinde duvar çıtasının sade tasarımının yanında ovallik ve barok bir tarzda desenli bir görünümü de sağlayabilirsiniz. Desenli poliüretan duvar çıtaları sadeliğin bir tık üstü ama göze hitap eden güzel görünümü ile dekorasyon alanında önemli bir dekoratif tercih olarak öne çıkıyor. Çeşitli ebatlarda kullanılan poliüretan duvar çıtaları yaşam yerlerinizi güzelleştirmek adına önemli bir dekorasyon fikri. Ayrıca 2.5cm duvar çıtası, 4cm duvar çıtası, 6cm duvar çıtası, 8cm duvar çıtası gibi örnekleri ile farklılıklar sunarken aynı zamanda dekoratif köşe motifleri ile de dikkat çekmektedir.

Poliüretan Desenli Duvar Çıta
Koridor ve Giriş Holü Desenli Duvar Çıta

Duvar Çıtalama ve Taç Başlık Motifleri

Duvar çıtalama işlemlerinde sade görünümlü poliüretan duvar çıtalarında veya desenli poliüretan duvar çıtalarında köşe ve taç motifleri ile daha estetik bir görünüm…Birbirinden farklı poliüretan duvar çıtası üretimini ve Taç ve Köşe Motifi üretimini sağlayan firması Deco Ala  poliüretan satış alanında sizler için birçok ürün sağlamakta. Kendiniz veya bizim aracılığımızla tedarik ettiğiniz bu ürünlerin montajını yapmaktayız.

Hızlı Montaj ve Kusursuz Çalışmalarla Deco Ala

Koridor ve Giriş Holü Duvar Çıtalama Montaj

İstanbul´un bir çok semt ve ilçesinde sürekli ve hızlı çalışmalarla hizmetinizdeyiz. Bizimle İletişime Geçin

Deco Ala Poliüretan Dekorasyon Koridor” üzerine 1 yorum

Yorumlar kapalı.

Koridor ve Giriş Holü Duvar Çıtalama Fiyat Teklifi Alın