Poliüretan Dekorasyon Poliüretan Duvar Çıtası

Son yıllarda poliüretan ürünlerin dekorasyon alanında yoğu kullanımı farklı dekoratif fikirlere de kapı aralıyor. Ev ve iş yerlerinden düğün davet salonlarına veya otellere kadar bir çok alanda Poliüretan Dekorasyon Poliüretan Duvar Çıtası yoğun kullanımı göze çarpmaktadır.


Geçmişten Bugüne Estetik Görünüm

Geçmişten bu güne farklı dekoratif tasarımlar genelde ahşap veya mermer sütunların oyulması gibi zor işlemlerle yapılmıştır. Bu zor işçilikler yüksek maliyetler gerektirmesi her bireyin kendi yaşam alanında bu uygulamalardan faydalanamamasına sebebiyet vermiştir. Günümüz koşullarında bu çalışmalar daha pratik bir hal almış ve poliüretan tasarımlarla her bütçeye uygun olup Poliüretan Dekorasyon Poliüretan Duvar Çıtası dekoratif tasarımlara kapı aralamıştır…

Poliüretan ürünlerde değişiklikler farklılıklarla birlikte yaşanan kolaylık aynı zamanda saray tavan ürünlerinde de değişim yaşattırmıştır. Daha estetik ve daha kolay montaj yapılabilen bu ürünler şık görünümlere olanak tanıyor.

Poliüretan Saray Tavan

Poliüretan ürünler geçmişten gelen mükemmel detayları daha kolay işlenebilir ve daha kolay montaj yapılabilir bir görünüme kavuşturuyor. Özellikle büyük ev ve iş yerlerinde yoğun tercih sebebi olana saray tavan motifleri poliüretan halleriyle daha cazip ve daha kolay montaj ediliyor.

Poliüretan Tasarımlarda Sağlamlık

Poliüretan duvar çıtası, taç ve köşe motifleri ve poliüretan saray tavan işlemlerinde ürünler darbeye, suya ve ısıya karşı dayanıklı bir yapıda olup kolay kolay deforme olmaz…


Farklı Tasarımlarla Poliüretan Dekorasyon Duvar Çıtası İş Yeri Modelleri

İş yerlerinde ve ofislerde poliüretan çalışmalar her geçen gün daha da ağırlıklı olarak artış göstermekte. Özellikle iş yerlerinde dikkat çekici farklı tasarımlar ile poliüretan dekorasyon ürünleri kullanımı daha da artış göstermektedir.

Poliüretan Dekoratif Modeller ev ve iş yerlerinde farklı kullanım alanları ve farklı dekoratif tarzlarla yoğun tercih sebepleri arasında olmayı başardı.

Salon Duvar Çıtası

Salon ve oturma odasında farklı alternatif duvar çıtalama işlemleri yapılmaktadır. Poliüretan Dekorasyonun yoğun kullanımıyla karşımıza çıkan salon duvar çıtaları farklı tasarımlarıyla rağbet görüyor. Detaylı bilgi için Tıklayınız

Koridor Duvar Çıtalama

Koridor ve giriş hollerinde duvar çıtalama işlemleriyle daha mükemmel ve daha zarif bir dekoratif tasarım oluşturabilirsiniz. Özellikle ev ve iş yerlerinin girişleri bu açıdan fazlasıyla dikkat çekmekte. Detaylı bilgi için Tıklayınız

Poliüretan Dekorasyon Duvar Çıtası Dekoratif Çalışmalar İç Tasarım

Deco Ala üretim alanında büyük kurumsal markalardan biri olarak %100 poliüretan ürünlerin üretim ve dağıtımında ülkemizde önemli markalardan biri olarak öne çıkmaktadır.

Farklı kategoride bir çok duvar çıtası ve dekoratif panel süslemeler üreten marka sayfası için Tıklayınız

Fiyat Teklifi Alın