Desenli Poliüretan Duvar Çıtası ve Söve

Evlerinizi, İşyerlerinizi adım adım dekore ediyor, estetik hale getiriyoruz; Şimdi sıra da ham maddesi poliüretan olan Desenli Duvar Çıtası’nda. Desenli Duvar Çıtası ve Söve Dekoratif Ürünler öncesi poliüretan dekoratif ürünlerin iç yapısına değinmekte yarar var.

Öncelikle Desenli Poliüretan Duvar Çıtası ve Söve arasında yüksek yoğunluğa sahip sağlam darbeye, suya ve neme karşı dayanıklı hafif bir malzemedir.

Desenli Poliüretan Duvar Çıtası

Desenli Duvar Çıtası ve Söve Dekoratif Ürünler: Ham maddesi poliüretan olan çıtaların daha estetik görünmesi için çıtalara desen eklenerek üretilir. Desenli Poliüretan Duvar Çıtası ve Söve, Geç dönem ya da Barok dönemi Osmanlı motiflerini anımsatır ve evlerinize tarihi bir hava katar, Deco Ala aracılığıyla evlerinize tarihi bir dokunuş yaparak heybetli bir hava katabilirsiniz.

Deco Ala tarafından üretilen çıtaların boyanma özelliği mevcuttur. Deco Ala tarafından duvara monte edilen çıtaları istediğiniz renge boyatabilirsiniz. Desenli Çıtaların bulunduğu duvarları: tablolar, tuvaller, fotoğraflalar ile kişiselleştirebilirsiniz. Böylece duvarlarınıza ahenk ve ruh katabilirsiniz.

Desenli Duvar Çıtası ve Köşe Motifleri Aplikler


Dekoratif çıta köşe modellerinin de üretimini yapmaktayız. Çıta köşeleri; hem dış cephe süslemelerinde hem de tavan süslemelerinde kullanılır, Dekoratif Desenli Poliüretan Duvar Çıtası ve Söve çıta modellerimiz mobilya süslemelerinde, kapı, ayna süslemelerinde kullanılır. Aynı zamanda duvar, çerçeve pano süslemelerinde de kullanarak sade alanlara farklı bir ahenk katabilirsiniz.

Dekoratif Söve ve Profiller

Desenli Poliüretan Duvar Çıtası ve Söve arasında farklar ile Evleriniz iş yerlerinizi daha dekoratif hale getirmek için söve de kullanabilirsiniz. Poliüretan söve iş yerlerinizin evlerinizin estetik görünümünü artırır ve retro tarzda bir görünüm katar. poliüretan tarafından üretilen söve  uzun kullanım ömrüne sahiptir, sert ve dayanıklı olan söve hafif olduğu için binalara ağırlık yapmaz. Söve ile ev ve iş yerlerinin dış cephesine kaplama yapılır bu sayede yapıların ısınma süresi kısalırken aynı zamanda mevcut olan ısı da korunur. Mevsim değişikliği ile binaların dış cephelerinde yıpranmalar meydana gelebilir. Bu durumun yaşanmaması için dış cepheyi söve ile kaplayabilirsiniz. Söve dört mevsim boyunca kullanılabilir, nem ve rutubetten etkilenmez ve çevre dostudur. Poliüretan söve: dış cephe kaplama, kat silmesi, saçak silmesi, parapet silmesi pencere etraflarında denizlik ve pencere profillerinin üst kısmında kullanılabilir.

Desenli Duvar Çıtası ve Söve

Desenli Duvar Çıtası ve Söve İle Mükemmel Ev Tasarımları

Evleriniz iş yerlerinizi daha dekoratif hale getirmek için söve de kullanabilirsiniz. Poliüretan söve iş yerlerinizin evlerinizin estetik görünümünü artırır ve retro tarzda bir görünüm katar. poliüretan tarafından üretilen söve  uzun kullanım ömrüne sahiptir, sert ve dayanıklı olan söve hafif olduğu için binalara ağırlık yapmaz. Söve ile ev ve iş yerlerinin dış cephesine kaplama yapılır bu sayede yapıların ısınma süresi kısalırken aynı zamanda mevcut olan ısı da korunur. Mevsim değişikliği ile binaların dış cephelerinde yıpranmalar meydana gelebilir. Bu durumun yaşanmaması için dış cepheyi söve ile kaplayabilirsiniz. Söve dört mevsim boyunca kullanılabilir, nem ve rutubetten etkilenmez ve çevre dostudur. Poliüretan söve: dış cephe kaplama, kat silmesi, saçak silmesi, parapet silmesi pencere etraflarında denizlik ve pencere profillerinin üst kısmında kullanılabilir.

Ahşap Duvar Paneli Dekoru
Ahşap duvar panelleri ile tasarımlarınızda farklılığı yakalayın. Üretimimiz olan yeni tarz ahşap …
Merdiven Boşluğu Dekorasyonu Duvar Çıtası
Eviniz dubleks veya tripleks ise katlara ulaşmak için yapılan merdivenlerin şık bir …
Polimer ve Poliüretan Çıta
Duvar çıtasının yoğun kullanımı ile birlikte ürünün içerik yapısı ve görünüm itibariyle …
Ahşap Poliüretan Panel Duvar Dekorasyonu
Yaşam alanlarında yaratacağınız farklı tasarımlar ve dizaynlar için Ahşap Poliüretan Panel Duvar …

Deco Ala Poliüretan Üretim Poliüretan Duvar Çıtası

Deco Ala poliüretan dekorasyon duvar çıtası üretim alanında büyük kurumsal firmalardan biridir. Sizde evinize ahenk, renk katmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz, ürünlerin uygulanmış halini görmek için sosyal medya hesaplarımızı ve web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sipariş için 7/24 arayabilirsiniz.
Diğer blog yazılarımız için tıklayınız.

Fiyat Teklifi Alın