Ofis Tasarımları ve Ofis Renk Seçimi

Ofis tasarımları yaptığımız işin merkezi olması ve tasarımlarda mükemmel sonuçlarla insanlara hitap etmek adına önemli birer unsurdur. Her birimiz ofislerde çalışmasak da ofislerde çalışan kısmımıza yeni Ofis Tasarımı Dekorasyon Fikirleri sunmak Deco Ala olarak bizlerin borcudur.

Ofis Tasarımları ve Ofis Renk Seçimi konusunda Ofisler iş yerleri doğası gereği ciddi sıkıcı ortamlardır bu sebepten ofis renkleri ciddi mat renkler olabilir.  Gri tonlarından yararlanabilirsiniz. İş yerlerinin ilham getireceğini düşündüğümüzden iş yerlerinizi daha canlı açık renklere boyayabilirsiniz.

sade renkler ve net çizgiler ofisinize farklı hava katar.

Ofis Tasarımları ve Ofis Renk Seçimi

  • Beyaz duvar boyası: ofisinizi daha canlı daha ferah göstermek için beyaz duvar boyası kullanabilirsiniz böylece sıkıcı iş günlerinde bile ofis sizi boğmayacaktır. Beyaz renk her mobilya ile uyumlu olduğundan modern mobilyalardan yaralanabilirsiniz.
  • Sarı duvar boyası: Gün ışığını ofiste hissetmek artık hayal değil, sarı tonları dinamik ve enerjik bir ortamı yansıtır böylece iş yerlerinde her daim enerjik kalmak mümkün hale gelir. Sarı duvar boyası yanında mobilya olarak gri, beyaz, siyah ve ahşap tonlarında mobilya tercih edebilirsiniz.
  • Kırmızı duvar boyası: İştah açıcı renk olan kırmızı genel itibariyle yemek firmalarının kullandığı bir renktir fakat ofislerinize canlılık katmak isterseniz bir duvarınızı da kırmızı yaparak ofisinizde hareketi yakalayabilirsiniz.
  • Yeşil duvar boyası: Yeşil rengi dinlendirici ve huzur veren bir renktir bu yıllın trendi olan huzur, sakinlik temasından yararlanmak için siz de ofislerinizi yeşile boyayabilirsiniz. Dinlendirici bir renk olan yeşil iş yerlerinizi o yoğun hızlı tempoyu bir nebze azaltacaktır.
  • Siyah duvar boyası:  Modern, çağdaş ve şık bir hava katan siyah rengi gücü temsil etmek ile birlikte konsantrasyon artırıcı özelliği ile ofislerinizde işlerinize rahatça odaklanmanızı da beraberinde getirecektir.
  • Gri duvar boyası: Genellikle ciddi ortamlarda kullanılan gri rengini toplantı odalarında kullanabilirsiniz. Salt gri rengi kullanmak yerine griyi birkaç renk ile kullanarak modern bir hava yaratabilirsiniz. Tecrübelerimize göre ahşap mobilyalar gri ile oldukça şık görünmektedir.
  • Kahverengi duvar boyası: Dinginlik ve soft bir hava oluşturan kahve tonlarını dinlendirici etkisi için kullanabilirsiniz.

Ofis Tasarımında Poliüretan Duvar Profilleri

Ofis tasarımda sade görünümler tercih edilirken sadece boya tercihlerinin yanında dekorasyonda duvar profilleri sade yapısıyla da dikkat çeker. Şık ve farklı hava yansıtması duvar profilleriyle farklı bir hava yaratır.

Ofis Tasarımı Dekorasyon Fikirleri Deco Ala İle Çözümler.

Renklerin ruhu olduğunu düşündüğümüzden her ortamı renklerin özelliklerine dikkat ederek dekore edebilirsiniz. Ofis Tasarımları ve Ofis Renk Seçimi Deco Ala olarak evlerde iş yerlerine dekorasyon alanında yeni stiller denemekten vazgeçmiyoruz. Sizin de iç mimari, dış mimari alanında Ofis Tasarımı Dekorasyon Fikirleri için Deco Ala ile iletişime geçebilirsiniz.

Ürün siparişi için ve satın alım için Poliüretan Satış sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Ofislerde yaptığımız dekorasyon fikirlerine göz atmak için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Ofis Tasarımları ve Ofis Renk Seçimi” üzerine 1 yorum

Yorumlar kapalı.

Fiyat Teklifi Alın