Tadilat, Boya Badana ve Trend Dekoratif Fikirler

Tadilat boya badana ve duvar çıtalama işlemleri sürekli olarak ev ve işyerlerinde temiz ve ferah ortam adına yaptığımız işlemlerdir. Bu noktada ev ve işyerinde uruma göre tahmini 5-10 yıl arasında tadilat işlemi en az 2 yılda bir boya badana işlemleri ve tadilat, boya badana işlemleriyle birlikte trend dekoratif çalışmalar yapılabilir. Bu yazı da Tadilat, Boya Badana ve Trend Dekoratif Fikirler ve Duvar Çıtası Trend Dekoratif Fikirler konusunu ele alacağız.

Tadilata Dair

Ev ve iş yeri içerisinde tadilat işlemleri genelde rutubet, çatlak, yıpranma veya darbelerle birlikte yapılan uzun soluklu bir süreçtir. Bu işlemler kaba işlemler olup toz, moloz ve kırım işlerini beraberinde getirir. Bu süreçte yapılacak yeni tasarımlar ev içerisinde yeni alanlar ve yeni konseptler oluştururken maddi ve manevi olarak da zorlu bir dönemin kapısını aralar. Tadilat işlemleri içerisinde farklı alanlarda farklı çalışmalar yapılır. Örneğin zeminde parke yenileme, tavanda alçıpan yapımı, duvarda alçı ve boya işlemi veya elektirik aksanları gibi bir çok işlem gerektirir.

Boya Badana İşlemleri

Tadilat, Boya Badana ve Trend Dekoratif Fikirler alanında boya badana işlemi diğer işlemlere göre daha sık tekrar eden bir çalışmadır. Boya badana işlemlerinde farklı süreçler ve farklı alanlarda çalışmalar yapılır.
Boya badana işlemleri; 2-3 yıl arayla yapılması gereken boya işlemini her yaptığınızda yeni renklere başvurmak evinizin havasını değiştirecektir.

Evinizi aydınlatacak renkler: Evleriniz karanlık ve dar ise evleri aydınlık renklere boyayarak geniş ve aydınlık bir eve ulaşabilirsiniz. Beyaz, Sakız, Buz beyazı, Mine, Mum, Badem, Yeni beliz renklerini tercih edebilirsiniz. Duvarlar tahribata uğramış ise alçı ile tamir edilir ve daha sonra boyama işlemi yapılır.

Ayrıca parke ve kapı renkleri de ev içerisinde ferahlık sunar. Parkelerin değişimi zor bir aşama olsa da kapıların boyaması ile bir farklılık yaratabilirsiniz.

Kapı boyaması

Kapılar 3 ya da 5 yılda boyanmalıdır, 5 yıl içersin de sararan kapılar boyanmalıdır, kapı boyamasında genelde açık renkler tercih edilir fakat evinize farklı canlı bir hava katmak için yeşil, mavi, kırmızı gibi canlı renklerde tercih edilebilir.

Püf noktaları: Kapılar boyanmadan önce kapılara zımpara işlemi yapılmalıdır. Kapı boyaları su bazlı olmalıdır. Kapılarınıza canlılık katmak için kapı çerçevelerini farklı renge boyayabilir veya desen çizebilirsiniz.

Trend Dekoratif Fikirler ve Duvar Çıtası

Tadilat, Boya Badana ve Trend Dekoratif Fikirler içerisinde ev ve iş yerinde güncel dekorasyon uygulamaları deneyebilirsiniz. Tadilat, Boya Badana ve Trend Dekoratif Fikirler konulu bu yazıda sizlere Duvar Çıtası Trend Dekoratif Fikirler ve duvar profilleri poliüretan dekoratif ürünleri anlatacağız.

Duvar Çıtası Trend Dekoratif Fikirler

Salonunuza veya koridorlarınızda farklı modern bir hava katmak için duvar çıtalama uygulamasından yararlanabilirsiniz, duvar çıtalarını farklı boyutlarda tercih ederek güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Poliüretan duvar çıtaları boyanabilme özelliğine sahip olup sağlam ve dayanıklıdır. Duvar çıtaları aynı zamanda altın ya da gümüş varaklı olabilir. Duvar çıtası uygulaması yapılan duvarı tablo, fotoğraf ve ışık ile süsleyebilirsiniz.

Koridorlara bordür ve duvar çıtası uygulaması ile modern bir hava yakalayabilirsiniz. Duvar çıtalarını her boyutta uygulayabilirsiniz.

Evleri dekore etmek için ufak dokunuşlar bile yeterlidir; aynalar, tablolar, resimler oldukça önemli bir dokunuştur. Dekore etmek için çok para harcamak zorunda değilsiniz, uygun fiyatlı dekoratif ürünler ile evlerinize küçük dokunuşlar yapmak sizin ellerinizde.

 Dekorasyon alanında her gün yeni fikirler ürettiğimiz yeni dekorasyon fikirleri için web sitemizi sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Ahşap Duvar Paneli Dekoru
Ahşap duvar panelleri ile tasarımlarınızda farklılığı yakalayın. Üretimimiz olan yeni tarz ahşap …
Merdiven Boşluğu Dekorasyonu Duvar Çıtası
Eviniz dubleks veya tripleks ise katlara ulaşmak için yapılan merdivenlerin şık bir …
Polimer ve Poliüretan Çıta
Duvar çıtasının yoğun kullanımı ile birlikte ürünün içerik yapısı ve görünüm itibariyle …
Ahşap Poliüretan Panel Duvar Dekorasyonu
Yaşam alanlarında yaratacağınız farklı tasarımlar ve dizaynlar için Ahşap Poliüretan Panel Duvar …

Diğer

Duvar Çıtası ve Ev Dekorasyonuna Dair

Fiyat Teklifi Alın