Ahşap Poliüretan Panel Duvar Dekorasyonu

Yaşam alanlarında yaratacağınız farklı tasarımlar ve dizaynlar için Ahşap Poliüretan Panel Duvar Dekorasyonu mükemmel sonuçlar veriyor. Poliüretan duvar dekorasyonu alanında farklı çalışmalarla yazılarımızı okuduysanız bugün sizlere poliüretan duvar çıtasına alternatif ahşap görünümlü lambirileri sunuyoruz.

Ahşap görünümlü lambiriler farklı renk seçenekleriyle poliüretan dekorasyonuna yön veren ve poliüretan tasarımlarda mükemmel görünümü sağlayan ürünler olmayı sağladı.

Ahşap Poliüretan Panel Lambiri

Ahşap görünümü ve pürüssüz dış yüzeyi ile poliüretan görünümlü ahşap lambiriler iç ve dış cephe dekorasyonunda yoğun kullanımı olan uzun ömürlü su ve rutubete karşı dayanıklı mükemmel ürünlerdir. Ahşap Poliüretan Panel Duvar Dekorasyonu alanında kaplamlar öne çıkmayı başarıyor.

Dekoratif ahşap görünümlü lambiriler Deco Ala ile evlerinizde. Genişliği 12cm olan lambiriler duvar ve tavan dekorasyonunda mükemmel görünüm sunar.
⚡Darbeye karşı dayanıklı, su ve nemden etkilenmez.
⚡Poliüreten içeriği ile kolay monta edilebilir hafif üründür.

⚡ Farklı renk seçenekleri ile mükemmel minimal tasarımlara zemin hazırlar.

Poliüretan duvar çıtaları ve Poliüreten motiflerle ev ve iş yerlerinizde farklı tasarımlar. Poliüreten motifleri ve işlemeli çıtalar…⚜️

Estetik görünümülü poliüretan tasarımlar ve çalışmalar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Salon ve oturma odalarında ahşap paneller ile mükemmel tasarım ve çalışmalar. ⚡✨?
Poliüretan Mimari Tasarımlar ?
Deco Ala Poiüretan ile Evinizde fark yaratacak detaylar… ??Poliüreten motifleri ve işlemeli çıtalar…⚜️

Ahşap Görünümlü Poliüretan Lambiriler Salon Dekorasyonunda

Poliüretan Kaplama Ürünleri

Poliüretan dekorasyonunda kaplamalar poliüretanın uzun ömürlü yapısı ve estetik görünümü ile iç ve dış cephe dekorasyonunda yoğun kullanım alanı bulmaktadır. Ahşap Poliüretan Panel Duvar Dekorasyonu Kaplamalar Fiber Plus yapısı ile dansitesi yüksek ve darbeye karşı dayanıklıdır. Bu açıdan dış cephe çalışmlarında öncelikli tercih sebebi olarak öne çıkar.

İç Dekorasyonda farklı dekoratif çalışmaları

İç dekorasyonda bir çok farklı dekoratif çalışma yapılmaktadır. Duvar çıtalama, poliüretan duvar çıta motifleri, duvar taçları, duvar kağıdı, ahşap duvar panelleri vb. bir çok alternatifle poliüretan dekorasyonu iç cephede şekillendirilmektedir.

Poliüretan dekorasyon ürünleri boyanabilir duvar çıta ve motiflerini uygulayacağınız alana hızlı kuruyan silikon ile yapıştırabilirsiniz. Silikon kuruyana kadar beyaz bant ile yapıştırılır ve kuruduktan sonra bant çıkartılır. Beyaz mastik ile köşe birleşim yerleri, çıta kenarlarında kalan boşluklar ve motif birleşim doldurulur bu sayede kusursuz görünüm elde edilir. Her türlü iç cephe boyası ile duvar çıta ve motifleri boyanabilmektedir. Poliüretan ürünler kolay montaj ile kendi ev iş yerlerinde kendinizin çalışma yapmasını sağlamaktadır.

Ürün ve hizmetleri toplu alım ve proje çalışmaları için Deco Ala Poliüretan Sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Fiyat Teklifi Alın