Ahşap Duvar Paneli Dekoru

Ahşap duvar panelleri ile tasarımlarınızda farklılığı yakalayın. Üretimimiz olan yeni tarz ahşap duvar panelleri ev dekorunda salon, mutfak, oturma odası, yatak odası, giriş antreleri, koridor ve holler gibi bir çok farklı ev dekorasyon alanında kullanılmakla beraber bu ürünü isteğe göre dış cephe´de kullanabilirsiniz. Bu yazımızda son dönemin ev dekorasyonu zirve dekoratif çalışması Ahşap Duvar Paneli Dekoru ´nu ele alacağız.

Ev dekorasyonunda yeni trendler Ahşap Paneller

Geniş ve boş görünen evinizi daha dolu gösterecek dekorasyon fikirleri arıyorsanız, bu içeriğimiz tam size göre! Artık ahşap paneller duvar dekorasyonunda çığır açıyor.

Ahşap paneller çoğu zaman sadece dağ evi veya eski usul Osmanlı tasarım evlerinde gördüğümüz ama hayata geçirmekte zorluk yaşadığımız mükemmel ev tasarım havası yaratan dekoratif ürünler olup ürünün gerek fiyatı gerek uygulaması gerekse dayanıklılığı hep akıllarda soru işareti bırakıp dekorasyonda vazgeçilen dekoratif fikirler arasında kaldı. Özellikle iç yapısı kaliteli ahşap paneller yüksek fiyat, uygun fiyatlı paneller ise iç yapısı ile uzun ömürlülük sunamıyor. Bu noktada polimer ahşap paneller tam istediğiniz ürün olarak sizlerin evlerinde.

Polimer Ahşap Paneller

Polimer ahşap paneller iç son dönem üretim ürünü olup kolay montaj uzun ömürlülük ve uygun fiyatla mükemmel bir dekoratif ürün olarak piyasada yer edinmeyi başardı. Ürün uzun ömürlü olmasını içeriğinde ki poliüretan ve polimer bileşenlerle sağlıyor. Poliüretan ve yapısı onu su ve nem gibi dış faktörlerden korurken polimer yapısı ise onu darbeye ve hasarlara karşı dayanıklı kılıyor. Bunun yanında ürün iç yapı itibariyle hafif bir ürün olmayı ahşap panellerin aksine daha kolay montaj edilmeyi ve daha az maliyetle kurulumunun yapılmasını da taşıyor.

Ahşap Duvar Paneli Dekoru Duvar Lambri

Ahşap duvar paneli duvar lambriler farklı renk ve seçenekleriyle üretimden hizmete sizin için sınırsız stok imkanıyla hizmetinizde. Farklı tasarım alanlarıyla bu ürünümüz kendi üretimimizden sizlerin hizmetine hazır. Deco Ala Poliüretan olarak Üretim Hizmet ve İç Mimari alanlarında çalışmalarımıza sizler için devem ediyoruz.

??Lambrinin genişliği 12 cm, uzunluğu 290 cm’dir.
??Ahşap görünümlü Lambri suya, rutubete, darbeye dayanıklıdır.
??Tavan ve duvar kaplama tasarımlarında kullanabilirsiniz. Farklı Renk Seçenekleriyle?

Ahşap görünümlü lambrilerimiz ve diğer trend ürünlerimize e-ticaret sitemizden ulaşabilirsiniz.
?? www.poliuretansatis.com ??

Paintable wall laths, skirting boards and borders⚜️We continue to produce the best for you. ??
?0552 720 8093

Fiyat Teklifi Alın