Minimalist Dekorasyon Poliüretan Duvar Çıtası

Sade bir yaşantı ve sade bir görünüm sadece bireysel görünüm ve hareketler de değil yaşam alanlarınızda da hissettirin. İç dekorasyonda şatavatlı görünümler bazen boğucu olabiliyor. Minimalist Dekorasyon Poliüretan Duvar Çıtası çalışmaları sade yapısı ve iç dekorasyonda sundukları şık görünümler ile minimalizmi hayat prensibi yapanlara hitap ediyor.

Evlerinizde sade bir hava istiyorsanız minimalist tarzlar tam size göre.

Minimalizm: Mimariden sanat ve müziğe sadeliği öne çıkaran bir akımdır. Yalın çizgileriyle dingin fresh bir atmosfer oluşturmanızı sağlayacak dekorasyon stilidir.  “az çoktur” sözü ile az bir eşya ile daha çok yaşam alanı oluşturabilirsiniz. İç mimaride oldukça kullanılan bu tarz sakinliği de beraberinde getirmektedir.

Poliüretan Duvar Çıtası ve Dekoratif Poliüretan Ürünlerde Minimalizm. Minimalist Dekorasyon

Minimalist Dekorasyon Poliüretan Duvar Çıtası ile Farklı Hayat Standartlarına Uyum

Günümüzde şehirlerde yaşamını idame ettirmek zorunda kalan çalışan bireyler, çoğu zaman apartmanlarda küçük dairelerde yaşamak zorunda kalıyorlar, küçük daireleri daha büyük ferah göstermek amacıyla sadeliği öne çıkaran poliüretan minimalist dekorasyon ürünler ile farklı görünümler elde edebilir yaşam alanlarında ferah bir yapı oluşturulabilir. Üstelik poliüretan ürünleri Deco Ala ile kendiniz evinizde inşa edebilirsiniz. Ürünlere buradan göz atabilirsiniz.

Minimalist Dekorasyon İçin;

  • Evleriniz de renk ve doku sayısını en aza indirin, tek renk duvarlar her daim daha büyük bir ev görüntüsü yaratır. Ayrıcı minimalizm de önemli olan tek renk çizgileri poliüretan duvar çıtası ile yapabilirsiniz. Deco Ala aracılığıyla üretilen ve monte edilen duvar çıtalarını odalarınızda kullanabilirsiniz duvar çıtaları ince ve zarif olduğundan güzel bir hava katacaktır. Duvar çıtalama uygulamasında çıta ile duvarı aynı renge boyamaya özen göstermelisiniz. Koridorlara da ince bordür uygulaması üstüne yine duvar çıtalama uygulaması yapabilirsiniz.
  • Mobilyalarınız çok renkli veya çok fazla olmasın çünkü minimalizm de az her daim çoktur. Mobilyalarınızı ve duvarlarını beyaz seçerek fresh görünümü arttırabilirsiniz.
  • İç mekanda sadeliği ön plana çıkaran yaklaşım, bir renk ve doku paleti oluşturarak sağlanabilir. Desenli halı yerine daha sade bir halı kullanarak poliüretan çıtaları öne çıkarabilirsiniz.
  • Mobilyalarınızda ayrı renkler yerine bir biri ile benzer tonlar kullanabilirsiniz, mobilyalarda işçilik detayı önemsizdir her daim sade düz tek renk mobilya tercih edilir.
  • Koridorlarınızda poliüretan duvar çıtası yanında dilerseniz açık renk bir duvar kağıdı uygulayabilirsiniz duvar kağıdının alt kısmını bordür ve duvar çıtaları ekleyerek güzel bir uyum yakalayabilirsiniz. Poliüretan duvar çıtası ve duvar kağıdı yazılı yazımız için tıklayın
  • Açık renk tonları gri, kum beji, pastel renkler gibi renklerden yararlanabilirsiniz.

Minimalist Dekorasyon Poliüretan Duvar Çıtası

Minimalist dekorasyonlarımıza göz atmak isterseniz web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilirsiniz. İç ve dış dekorasyona önem verdiğimizden dilek ve görüşleriniz bizim için çok kıymetlidir. Dekorasyon fikirlerinizi Deco Ala ile paylaşın hayalinizdeki eve bir adım atın.
Poliüretan Duvar Çıtası ve Dekoratif Poliüretan Ürünlerde Minimalizm.

Fiyat Teklifi Alın