Poliüretan Süpürgelik Poliüretan Duvar Dekorasyonu

Poliüretan ürünlerin ev dekorasyonu alanında farklı kullanımı her geçen gün artış gösteriyor. Duvar çıtası, duvar motifi, duvar desenli profilleri, duvar panelleri, poliüretan kartonpiyerler ve Poliüretan Süpürgelik Poliüretan Duvar Dekorasyonu gibi bir çok alternatifi bulunuyor.

Poliüretan Duvar Poliüretan Duvar Çıtası Profilleri

Poliüretan duvar profilleri düz ve kıvrımlı tasarımlarıyla farklı alanlarda kullanılabilen ürünler olarak öne çıkıyor duvar profilleri sade boyanabilir ve desenli baskılı profiller olarak farklılık göstermekte. Bu ürünler ev dekorasyonunda saray görünümünü kazandıran önemli dekoratif ürünler olmayı başarıyor.

Sade Poliüretan Profiller

Sade poliüretan söve ve profiller boyanabilen yapısı ve kolay montaj edilmesi ile yoğun tercih edilen ürünler arasına giriyor. Özellikle iç dekorasyon da boya öncesi yapılan duvar çıtaları, duvar profilleri daha modern bir görünüm sağlıyor.

Örnek Çalışmalarımız için tıklayınız

Desenli Poliüretan Profiller

Desenli poliüretan profiller daha geniş ve ferah alanlarda yoğun kullanımı ile dikkat çekmektedir. Bu ürünler eskitilmiş altın, gümüş ve varak renklerde yoğunlukla tercih edilmektedir.

Poliüretan Süpürgelik Duvar Dekorasyonu

Poliüretan Süpürgelik modelleri ahşap süpürgelikler gibi farklı boyut ve tasarımlara göre farklılık gösteren ve ahşap ürünlere göre daha uzun ömürlü ve suya karşı ürünler olarak öne çıkar. Süpürgelikler boyanabilir sade tasarımlı olanlar ve desenli baskılı olanlar olarak farklılık göstermektedir. Poliüretan Süpürgelik Poliüretan Duvar Dekorasyonu diğer ahşap süpürgeliklerden farklı olarak zeminde az yer kaplaması ve yapılan duvar çıtalama ile bir konsept halinde birbirini tamamlaması ayrı bir avantajıdır.

Sade Boyanabilir Poliüretan Süpürgelik

Sade desenli süpürgelikler daha net çizgileri olan ve sağlamlığı açısından ahşap ürünlere göre daha uzun ömürlü yapılarıyla tercih edilen ürünlerdir. Bu ürünler boyanabilmesi ve kolay montaj edilebilmesi ile de önemli birer avantaj sunar. Poliüretan süpürgelikler sadece parke üzerine değil fayans veya diğer zemin kaplama ürünlerinin üzerinde de mükemmel durabilme özelliğine sahiptir.

Poliüretan Desenli Süpürgelikler

Daha az yer kaplayan, daha sağlam ve daha estetik görünüm sağlayan poliüretan süpürgeliklerin desenli olan türleri ise daha farklı bir tarz ve daha mükemmel görünümleri ile tercih edilen bir diğer süpürgelik çeşitidir.

Desenli ürünler gerek fabrikada yapılan baskılı mükemmel desenleri gerekse yine fabrikada yapılan desenlerin altın veya gümüş boyaları ile zarif görünüm sağlıyor.

Desenli Poliüretan Süpürgelik

Deco Ala

Poliüretan Ürünlerin satış sayfasına bağlanmak için tıklayınız

İletişim İçin Tıklayınız

Fiyat Teklifi Alın