Poliüretan Çıta Nedir? Poliüretan Çıta Sağlıklı Mı? Duvar Çıtayı Nerden Temin Edebilirim.

Her geçen gün kullanımı artan poliüretan duvar çıtalarının yapısı çok sağlıklı ve kullanışlı olması dikkat çekiyor. Fakat yine de tüketicinin gözünde bu ürünün sağlıklı olup olmadığı veya duvar çıtanın ne olduğu konusu soru işareti olarak devam ediyor.

Bu yazıda duvar çıta nedir? duvar çıta sağlıklı mı? Duvar çıtayı nereden temin edebilirim? sorularına cevap arayacağız.

Duvar Çıta Sağlıklı mı?

Dekorasyon alanında farklı bir konsept sunan poliüretan duvar çıta sağlıklı yapısı sağlamlığı ve hafifliğiyle dikkatleri çekmeyi başardı. Duvar çıta iç yapısı iitibariyle poliüretan bir yapıda olup bu ürün daha çok sıkıştırılmış ve üst kısımında yapıştırıcı kullanılmış bir yapıdadır.

Ürün duvara yapıştırıldıktan sonra üzerine yapılan derz ve boya işlemiyle sağlıklı bir hale kavuşur. Duvar çıta sağlıklı mı? sorularınıza cevap.


Duvar Çıtayı Nereden Temin Edebilirim?

Duvar çıta yurt dışından ham madde olarak ülkemize gelmekte olup ürün burada biçimlendirilmektedir. Yapı marketlerde satışı yapılan duvar çıta farklı şekil ve iç yapıya sahip olabiliyor. Bu noktada daha fazla sert ve yapıştırıcı sürüldüğü taktirde birbirini daha iyi tutan malzemeler tercih etmeyi öncelik bilmelisiniz.

Piyasada farklı merkezlerde ve farklı illerde üretimi yapılan bu ürünün en sağlıklı hali daha hafif olan, daha sert olan ve bu sertliği iç yapısından dolayı sağlayan ürünlerdir. Özellikle sert ama iç kısımda saman gibi kolay dağılan türleri tercih etmemeniz gerekir.

Bu noktada yapacağınız tercihlerde biz daha sağlıklı olan ürünün üretim yerlerini size göstermeye çalışıyoruz. Duvar çıtayı nereden temin edebilirim sorularınızın cevabı için bizimle iletişime geçin.

poliüretan çıta

Duvar Çıta Nedir? sourlarına bir yanıt: “Dekoratif bi model olarak duvar çıta; genelde 2cm, 4cm, 6cm, 8cm genişliklerinde ve 140cm uzunluğundadır. ”

duvar çıta sağlıklı yapısı ve uzun ömürlü olması dikkat çekiyor.

Bir dekorasyon modeli olarak öne çıkan duvar çıta içerik olarak “Poliüretan” yapıdadır.

Poliüretan karbamat bağlantıları ile birleştirilen organik üniteler zincirinden oluşan bir polimerdir. Esnek ve esnemeyen köpükler, dayanıklı elastomerler ve yüksek performanslı yapıştırıcılar, sentetik fiberler, duvar çıta ürünler, halıların alt kısmı ve sert plastik yapımında kullanılırlar.

Vikipedi

Genellikle ev ve iş yerlerinde sıkça tercih edilen bu dekoratif model daha estetik bir hava ve modern bir görünüm sağlaması yönünden en önemli tercih sebepleri arasına girmektedir.

duvar çıta ustası duvar çıta nedir

Aladağ Yapı Dekorasyon bünyesinde yapılan duvar çıta işlemi kısa ve temiz bir işçilikle evinize dekorasyon alanında yeni bir görünüm kazandırıyor.


Duvar çıta sağlıklı mı? Nereden temin edebilirim gibi sorular, hakkında diğer bilgiler için aşağıdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  • Bize ulaşıp konu hakkında bilgi almak için tıklayın
  • Aladağ Yapı Dekorasyon Sayfasında bizi tanımak için tıklayın
  • Duvar Çıtanın ne olduğu ve yapısı hakkında bilgi almak için tıklayın
  • Neden duvar çıta işlemi yapmanız gerektiği konulu bilgilenmek için tıklayın
Fiyat Teklifi Alın